Srpska pjevačica Dragana Mirković imala je veliku ljubav prije braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Veza sa tim čovjekom trajala je deset godina, a oni su se i tajno vječali, što mnogi nisu znali.

dragana

Riječ je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću, sa kojim se Dragana zabavljala. Pjevačica i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih, a u jendoj kapeli su se i vjenčali. U to vrijeme biznismen je DRagani bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspijehe, uživali u ljubavi. a onda su krajem prošlog vijeka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos kada je on prema navodima medija bio sa Mirom Škorić. Dragana je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima kćerku Manuelu i sina Marka, žive u skladnom braku.

576903-dragana-mirkovic-dragana-udovicic-ls-750x500

Njen bivši je je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno vjenčali.

dragana

Kaže da su mnogo vremena tada boravili van zemlje, a kada nisu radili, išli su što dalje, jer su jedino tamo imali mir. Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gdje ljudi sklapaju brak iz zezanja – kaže on. Tako su se Dragana i on vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije – rekao je on i tako objasnio medijima.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here