Svima nama, na prvi pogled, filmske i muzičke zvijezde, ove druge poznate ličnosti izgledaju savršeno, ali mi sami nismo svjesni kroz šta sve moraju da prođu da bi to postigli. Katarina Grujić, jedna od pjevačica sa vrha emisije, danas ima veoma zavidan osmijeh, ali to nije uvijek bio slučaj.

Naime, kad je Katarine započela svoju karijeru i uspon na pozornicu, shvatila je koliko je zapravo potrebno uložiti u njen fizički izgled i nakon nekoliko glavnih nastupa odlučila uložiti i posvetiti više pažnje svom izgledu. najočitija mana njenog vremena, njen osmijeh.

Danas je osmijeh Katarine Grujić onaj kojem mnoge žene zavide, ali to nije uvijek bio slučaj. Naime, prema onome što nam je Katarina otkrila, više puta joj se desilo da joj sestra udari mikrofonom u zube, čime je iskrivila jedan prednji zub, koji je na izgledima uvijek bio mana i igla u očima.

Ali ako danas pogledamo Katarinu Grujić, ona je sada jedna od najatraktivnijih, najpoznatijih i najuspešnijih ličnosti na Balkanu. Sama Katarina je jedan primer gledanja svih ovih lepih lica na TV-u kako bi razumeli šta se krije iza tog „savršenstva“ i kroz šta sve prolaze da bi stigli.

Katarina Grujić je danas savršenstvo bez mane ako se tako može reći

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here