Svi oni koji vole i prate muzički šou Pinkove zvezdice, sigurno se sjećaju i Marije Serdar iz Beograda koja je prije četiri godine uspjela da oduševi sve svojim izvedbama, a nakon toliko godina ovih se dana pokazala u javnosti sa novim izgledom i u sasvim novom svjetlu.

Nakon što se takmičenje u Pinkovim zvezdicama završilo, Marija se nije pojavljivala tako mnogo u javnosti i po medijima, ali izgleda da je prošlo vrijeme takovoga načina djelovanja.

Tokom takmičenja Marija je često isticala kako joj je velika želja da smrša, te je pred kamerama , prije četiri godine svima i obećala da će dati sve od sebe da izgubi kilograme, a ako je suditi prema nedavno njenim objavljenim fotografijama, izgleda da je svoje obećanje polako počela da ispunjava.

Marija je nakon što je pobijedila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica, pomalo se i povukla iz javnosti i bježala od medija, a sada je otkrila koje su se sve promjene desile u njenome životu u međuvremenu.

Pa je tako Marija istakla kako se dosta toga promijenilo kod nje, prije svega promijenila je školu jer sada ide u srednju školu. Počela je , kako kaže i mršavjeti, krenula je na dijetu i izgubila je oko 25 kilograma, a to je najviše učinila radi sebe i svoga zdravlja, ali i zato jer je obećala svojim fanovima. Planovi su joj da završi srednju školu, a fakultet da završi negdje van Srbije.

Po svemu sudeći Marija je na pravome putu da ostvari sve svoje ciljeve i mi joj i želimo da na kraju sve tako i bude.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here