Poznato je da  treba biti oprezan na internetu a  Emma Perrier je živi primjer . Ona se godinu dana dopisivala sa muškarcem, onda je shvatila da nije onaj za kojega se predstavlja . Emma Perrier (35) se krajem 2015. pridružila stranici Zoosk da bi upoznala nove ljude. Zbog radnog vremena nije stizala izlaziti. Onda se visok, crn i zgodan muškarac javio i postao njena glavna maštarija.

Nedugo nakon registrovanja , stupila je u kontakt sa zgodnim mladićem imena Ronaldo. Iako na početku nisu pronalazili zajednički jezik,  počeli su se zbližavati.

 

Nakon godinu dana dopisivanja, Emma je postala sumnjičava. Više puta se htjela  naći sa svojim “Ronnyjem”, ali on je njhov susret vješto izbjegavao. Onda je angažovala privatnog detektiva i odlučila istražiti svog “ljubavnika”. Tada je saznala  da je Ronaldo ustvari Alan Stanley, 55-godišnji radnik sa zapada Engleske.

“Bila sam slomljena odmah sam se razboljela. Kada sam se oporavila od ovog  šoka rekla sam Alanu da znam ko je. On mi se onda izvinuo i rekao da je to radio jer mu je dosadno i usamljen je”, kazala je Emma.

Nije dopustila da joj  to pokvari život. Alana je tada odlučila  da  pronađe mladića čijim se fotografijama Alan služio. Otkrila je da je lice koje je tako privuklo  njenu pažnju 35-godišnji model iz Turske. U septembru prošle godine Emma je odlučila da mu se javi . Tada je opisala kako je stariji muškarac koristio njegove fotografije da bi je prevario i na taj način zaveo.“Tresla sam se dok sam mu slala poruku. Nisam bila sigurna je li on čovjek sa fotografija. Nisam bila sigurna da li je dobra ideja javiti mu se i obavijestiti o krađi identiteta”, prepričava ova radnica restorana.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here