Svjesni smo da u svijetu ali na našem prostoru postoji veliki broj slavnih osoba koje ljubomorno i uporno čuvaju svoje slike iz mladosti ili slike prije nego li su postale popularne.


Oni, istine, tada nisu ni imali nekih sredstava da bi mogli ulagati usebe, a u nekoliko navrata smo vam pokazivali slike od Jelene, Cece i mnogih drugih kako su izgledali u mladosti.

Skoro svi oni su uradili neke promjene na svojim zubima. Poznati holivudski osmjeh je postao jako tražena i cijenjena stvar u svijetu, a tim slijedom vam donosimo i jednu priču jedne takmičarke mega popularnog takmičenja Zvezde Granda koja je u potpunosti promjenila svoj lični opis, barem što se tiče izgleda zuba.

Ona se zove Jelena Gerbec, a iako nije puno proslavila u ovom takmičenju niti postigla neki razultat, ovo takmičenje joj je pomoglo u nastavku karijere, pa smo svjedoci da stalno ima neke nastupe i gaže.
Kada se pojkavila u tom takmičenju ona nije imala par zuba, ali zato sada ima kristalni osmjeh.

Ona je naime, prije nekoliko dana na Instagramu objavila jednu sliku koja je bila dio popularnog izazova u kojem se trebalo  objaviti neka slika iz mladosti, a Jelena je baš izabrala jednu sliku gdje joj fali trojka.


Za ovo joj moramo skinuti kapu za hrabrost, sa obzirom kako danas izgleda ali i sa obzirom da veliki broj zvijezda se stidi pokazati kako su prije izgledali.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here