Prema novinarskim izvještajima, muž poznate folk pjevačice Elme Sinanović koja se nedavno vratila na estradu, Smail Sinanović Magi, izgubio je životnu bitku je nakon duge i teške borbe.
Ona je ožalošćena bolom od gubitka, a njihova kći Hulija putem svog Instagram profila potvrdila je ovu tužnu vijest koja je sve pogodila.

“Moj tata, neka ti Allah podari Džennet. Najviše te voli tvoja kći, ne znam kako dalje bez tebe” – napisala je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gdje je s fanovima podijelila sliku na kojoj drži svog oca za ruku.

Elmin suprug Smail bio je uspješan novopečeni biznismen i imao je veliki novac. Zajedno s Elmom, u svom je rodnom gradu posjedovao nekoliko restorana i raznih prodajnih mjesta gdje su obrtali pare. Također je bio među najodgovornijima za činjenicu da je Elma mogla napraviti karijeru, pa je on bio njezin menadžer i tako joj napravio akrijeru. Također je volio pjevati, a Elma i on snimili su nekoliko pjesama zajedno čak. Posljednjih godina odlučio se povući iz javnosti i voditi miran život ali borbu je nažalost izgunio.

Kako se saznaje, Elma se nadala riješenju za svog muža i da će se on oporaviti, a nije mogla ni zamisliti da će se život njezina starijeg partnera tako brzo ugasiti.

“Elma je sinoć imala nastup, bila je dobro raspoložena, nije bilo ništa što bi nagovijestilo da će tog dana Smail stradati. Bila je u šoku, vjerovala je da će se oporaviti i zacijeliti i da će sve biti kao prije. Bila je to ljubav koja se dogodi samo jednom u životu i svi znaju da su imali nešto posebno” – rekao je izvor blizak pjevaču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here