Jučer je cijelu planetu obišla vijest da je nas napustio jedan od najvećih glumaca današnjicee, koji je igrao u velikom broju uloga, a vi ga se sigurno sjećate iz uloge Crnog Pantera iz poznatog Marvelovog filma.

Riječ je o Čedviku Bouzmenu, koji je imao samo 43 godine, a ova vijest je zasigurno šokirala sve njegove fanove, ali i kolege.


On, je naime, već godinama bolestan, a 2016, godine uspostavljena mu je dijagnoza zloćudne bolesti na debelom crijevu, ali on o tome nije puno pričao.

On je sve uloge u posljenjih 4 godine odrigao fantastično, a poznato je da je na snimanja dolazoi nakon hemoterapija, dok niko nije ni shvatap da se nešto dešava sa njim.

U toku snimanja samog filma Crni Panter je nekoliko puta istakao kako mu je drago što je imao priliku igrati tu ulogu koja predstavlja afrički narod, a za tu ulogu je dobio i oskara, a svi su predviđali da ga čeka blistava karijera.

On je gajio nadu da će ipak uspjeti da se oporavi od ove bolesti, a tome svjedoči i to da je 2022. godine trebao snimiti nastavak ovog filma, ali nažalost bolest je bila jača.
Da li vi imate neki komentar za ovo? Da li ste vi gledali ovaj film? Kako vam se čini i kako je sada već pokojni Čedvik odigrao tu ulogu.

Pišite nam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here