Ovoga puta za vas imamo zaista čudnu priču za koju bi mnogi rekli da spada u domen  fantastike. Vjerujemo da ste već čuli za ljude koji jednostavno postanu ovisnici o plastičnim operacijama. Neki to rade jer nisu zadovoljni sa svojim izgledom, ili nekim dijelom lica ili tijela, kao što je nos, brada, grudi. Međutim, sve je više onih koji kada urade jednu potrebnu operaciju veoma brzo pronalaze i druge mane na sebi, te u roku od nekoliko godina naprave na desetine operacija, tako da često takve osobe nakon svega više i ne liče na sebe.

Realno, sada su i cijene ovakvih zahvata dostupne za mnoge, a to najbolje možete da vidite na estradi, gdje je malo pjevača i pjevačica koji nisu ništa radili na sebi. Svako od njih, ako ništa, ima taj holivudski osmijeh, a većina pjevačica je radila neke korekcije na svojim licima,a  posebno na grudima. Poznato je i da se poznata modna stilistica Donatela Versači uništila za mnogim operacijama. Na dobrom putu je svakako bio i pjevač poznate grupe  “Dead or alive”, Pit Burns je imao na sebi , kako su pisali mediji, na stotine zahvata i operacija za koje je dao oko milion dolara.

On je na žalost preminuo u svojoj 57. godini, a mnogi su pričali kako je sa svojim promjenama neodoljivo podsjećao na Cecu Ražnatović. Priča se da je sve krenulo kada su oni imali svoj koncert 1998. godine, i tada se Piti mnogo svidio Beograd, te je pala odluka da se njihov sljedeći spot snimi u glavnom gradu Srbije. U jednoj emisji je Pit upoznao Cecu koja ga je oduševila, i kako priče kažu, tada je krenula njegova opsesija da pokuša da liči na nju. Da li smatrate da je uspio?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here