Premijerka Srbije Ana Brnabić iz nekoliko je razloga postala jedna od najpoznatijih političara s ovog područja. Naime, prije svega veliko iznenađenje njezinim imenovanjem na mjesto premijerke Srbije bilo je zbog njezine dobi. Iako je iza sebe već imala prilično uspješnu političku karijeru, mnogi su osjećali da je premlada da bi već bila premijer, što je dokazalo i suprotno. Brnabić je inače poznata kao žena čelične ruke i nikad se ne obuzdava ni pred čim, čak ni u teškim vremenima kao što je korona. S druge strane, mnogi su se pokušavali da uđu i u njenu intimu, pa su je napali jer ima partnerku Milicu, s kojom ima i sina.

Međutim, njezin privatni život nema apsolutno nikakve veze s njenim političkim aktivnostima, barem prema onome što je do sada pokazala. Inače djeluje vrlo ozbiljno i krajnje profesionalno, pa je rijetko imamo priliku vidjeti u opuštenijem izdanju. Međutim, otkad je postala vrlo poznata, sada su se pojavile neke snimke, kao i fotografije od prije, kad je premijerka bila mlada i dok se još nije nadala da će ovoliko daleko dogurati. Naime, ona za svoj ljetni odmor vrlo često bira hrvatski otok Krk, gdje ima i obiteljsku kuću, a tamo je mogu vidjeti gotovo svake godine.

 

Iako je ovaj video zapis snimljen početkom 2000-ih, neko ga je uspio pronaći i sada ga objaviti na Internetu, a prikazuje trenutnu premijerku Vlade Srbije koja je tada davala izjavu za Hrvatsku televiziju. Usput, Brnabić je ne tako davno razgovarala o ulozi majke i rekla da je to predivan osjećaj, ali također je morala naučiti kako funkcionirati s puno manje sna. Također je priznala da se roditeljstvo puno promijenilo i da je sada puno emotivnija nego prije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here