VLATKA POKOS DANAS IMA 49 GODINA. GODINE JOJ APSOLUTNO NE MOGU NIŠTA. PROSLAVILA SE PRIJE NEKIH 20 GODINA KADA JE KRENULA SA VODITELJSKIM POSLOM, I TADA JE NAPRAVILA BUM U KARIJERI, KRENULA JE MALO I SA PJEVANJEM, ALI JOJ OČITO TO I NIJE BAŠ TOLIKO USPJEŠNO IŠLO. TAJ DIO KARIJERE, JEDNOSTAVNO ŽELI DA ZABORAVI. NAKON TOGA JE NAGLO NESTALA SA SCENE, KAO DA JE PROPALA U ZEMLJU. SAZNALO SE DA SE UDALA I OTIŠLA ZA KANADU, A ŠTA JE TAMO RADILA PROČITAJTE U NASTAVKU.Slikovni rezultat za vlatka pokosPoslednjih godina baš se rijetko  oglašavala u medijima, jednostavno je zbrisana sa medijske mape Balkana, ali je prošle godine u jednom intervjuu navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, jer je jednostavno morala, bila je naprosto prinuđena, ali i zbog zdravlja, koje je bilo ozbiljno narušeno.

„Ja sam ovdje vjerovali ili ne, bila psihički maltretirana i sa druge strane, nažalost, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ne možete ni zamisliti šta mi se sve dešavalo, ja sam se razvela prije 11 godina, meni je jednostavno ta cijela situacija uništila ovdje život i egizstenciju, to je bio pravi košmar“.Slikovni rezultat za vlatka pokosPočela je svoju tužnu storiju Vlatka Pokos.Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, bila je to ljubav na prvi ipogled, vjenčali su se, a brak je bio vrlo buran, prštalo je jednostavno na sve strane. U svojoj knjizi “Život u raju”, koju je izdala 2010. godine, opisala je kroz kakve probleme su prolazili, njih dvoje kao supružnici.

Loading..

„Od obožavane žene i kraljice koja je dobijala crvene ruže i poruke, koja je bila obasipana samo pažnjom, postala sam dio posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa kesama i koferima, i za sve sam ja bila korištena“, navela je Vlatka. 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here