Vjerovatno svi mi mislimo da ukoliko budemo poznati, da ćemo imati lijep i uspješan život, a tom mišljenju doprinosi to što  pozante osobe imaju mnogo novca i djeluju jako srećno.

Mi mislimo da novac moće da nas usreći i da će nam on poboljšati život i da ćemo zahvaljujući njemu uspjeti da živimo sretno.
Tu ima istine, jer ukoliko imamo novca možemo da priusštimo sebi neke stvari koje ranije nismo mogli, ali to nije sreća.

Ono što je činjenica jeste da novac može pomoći u životu, ali ukoliko se razbolimo, tada shvatamo da nije sve u novcu.
Sa tim problemima susreću se i javne osobe, samo što  one na društvenim mrežama prikazuju drugu stvarnost, a ne znamo šta se dešava kad se kamere ugase, sve dok oni ne odluče da javno pričaju o tome.

Jedna od najgorih pošasti ovog doba jeste karcinom, a on je zasigurno najveći neprijatelj čovječanstva, a rijetko ko preživi ovu pošast bez nekih veliki komplikacija i posljedica.

Tako je i Sara Harding, pejvačica u grupi Girls Aloud, javno rekla da boluje od karcinoma, a kako javno nije mogla pričati o tome, ona je odlučila da samo potvrdi dosadašnje tvrdnje medija.

Karcinom se u njenom slučaju i ako to obično biva prvo pojavio na jednom organu, da bi se kasnije proširio na ostale dijelove tijela, tačnije ostale organe.


Ona već neko vrijeme odlazi na hemoterapije, a istakla je kako se trudi biti pozitivna jer smatra da upravo pozitivnom mišlju može da pomogne sebi u liječenju.
Rekla je isto tako da joj porodica, i prijatelji daju veliki podršku u svemu ovome i da zna da nije sama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here