Vjerujemo da još uvijek niste došli sebi od velikog finala zadruge 2, koja je bila puna preokreta. Najprofitabilniji projekat koje Željko Mitrović doveo do savršenstva, a od septembra Zadruga ide u sasvim novom pravcu, i porušiće već se sada sve rekorde gledanosti. To će da bude 3 sezona, koja će startati u jednom sasvim novom ruhu, a kada čujete ko od takmičara će se tamo pojaviti, zaboljeće vas glava. Sve to treba da starta već u Septembru.ljuba-nsIako se Zadruga 2 završila prije samo tri dana, pojedini rijaliti igrači spremni su da uđu u treću sezonu popularnog takmičenja. Svi vrlo dobro znaju koji je keš u pitanju u cijeloj priči, jer je Luna Đogaani koja je odnijela pobjedu prije par dana, inkasirala nevjerovatnih 170.000 eura. Među prvima koji će ponovo kročiti na imanje, jeste bivša zadrugarka Ljuba Pantović.

“Oduvijek sam imala super saradnju sa Pinkom, baš smo se uvijek nalazili u cijeloj priči, tako da i ovog puta očekujem ako ponude dobar keš da ću ući u Zadrugu 3, zašto da ne? rekla je Pantovićeva za jedan jako posjećen Srbijanski portal.zadruga

Loading..

Prema posljednjim navodima, ona nije jedina od bivših cimera koji bi voljeli da zakorače ponovo na popularno imanje. Lazar Jeremić takođe je jedan od onih koji bi se ponovo oprobali u rijalitiju, jer je i on do sada shvatio, koji je najlakši put do same pobjede.

“Ako bi mi Pink ponudio, zašto da ne, očekujem jako dobar sedmični honorar? Nikad ne reci nikad, od mene je sve moguće, pa i Zadruga 3” – rekao je Lazar za Kurir.

Pavle Jovanović želi da se posveti muzičkoj karijeri, i to mu je svakako prioritet, ali na pitanje novinara da li možemo ponovo da ga očekujemo u Zadruzi 3, odgovorio je potvrdno, ali pod uslovom da honorar bude 100.000 eura.zadruga

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here