“Sa Halidom sam se upoznala 2015, godine u Australiji na njegovom koncertu, bili smo u emotivnoj vezi tokom koje sam mu pozajmila više od dvadeset hiljada maraka, a kada sam tražila svoje pare nazad nastao je pakao”.-izjavila je Sonja Bašić.

Ona je tokom današnjeg svjedočenja u Osnovnom sudu u Banjaluci zatražila od suda da najstrožije kazni Halida Muslimovića u skladu za zakonom koji važi u BiH.

Muslimović je u julu prošle godine nakon koncerta u Kozarcu brutalno pretukao Bašićevu sa kojom je bio u emotivnoj vezi, prema optužnici banjalučkog tužilaštva.

Šta se dešavalo kobne noći Bašićeva je do detalja ispričala u potresnom svjedočenju.

Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. jula prošle godine kako bi dogovorili vraćanje više od dvadeset hiljada maraka koji je posudila Halidu Muslimoviću. Te kritične večeri zatražila je od Muslimovića da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se ona vratila u Banjaluku, i na tom putu do Banjaluke htjela je pitati Halida kada će joj vratiti njen novac.
Dok su se vozili na putu ka stanici, pitala je Halida kada će joj vratiti njen novac. Halid se zaustavio na lokalnoj pumpi, a nakon pitanja o novcu, dodao gas i krenuo prema Banjaluci, piše “SrpskaInfo”.

– Vozio je kao manijak, 140, 150 kilometara na čas. Ponovo sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom od volan, a zatim je udario i mene koja sam sjedila na mjestu suvozača – prisjetila se kritične večeri Bašićeva.

U trenucima koji će uslijediti, Muslimović je nakon divljačke vožnje zaustavio svoj „pežo“ pored magistralnog puta, izašao napolje, te uhvativši za kosu izbacio Bašićevu iz auta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here