Kada je riječ o domaćim pjevačima, sigurni smo da će se većina odmah složiti sa nama da i Rada Manojlović i Ilda Šaulić veoma uvažavaju našu lokalnu publiku i da obje imaju mnogo uspjeha kada je u pitanju karijera.

Tako su prije neko vrijeme ove dvije pjevačice bile domaćini emisiji u kojoj je tema bio odnos muškaraca i žena, tačnije kako žene reaguju kada saznaju da muškarac sa kojim izlaze nije im lojalan. Dok je Rada mislila da ženama nije važno da li je muškarac vjeran ili ne, jer su uvijek bile slijepo zaljubljene, Ilda je imala drugačije mišljenje.

Konkretno, Ilda tvrdi da nikada nije bila u situaciji u kojoj je trebalo da preboli prevaru, ali vjerovatno to nije mogla ni da uradi, bez obzira koliko se brinula o tom čovjeku. Za nju su gluposti svojevrsna podjela na fizičku i emocionalnu obmanu i sve bi ih trebalo staviti u isti koš.

Rada se činila da je iznenađena koliko je Ilda znala biti otvorena i direktna, ali su se na kraju ipak dogovorili o drugim stvarima, pa je svima bilo drago što se ova rasprava nije pretvorila u neku svađu, jer ona to često zna dešava se kada su u pitanju intervjui i gostovanja u raznim emisijama, kojih je zaista mnogo kada je reč o našem regionu i našim domaćim televizijskim programima. Obično gledate emisije ovakvog sadržaja?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here