Vjerujemo da skoro svi ljudi u regiji znaju ko je Rada Manojlović ili barem poznaju neke njene pjesme. Ona je bila učesnica popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a od trenutka kako se pojavila u ovom muzičkom programu, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom.

Međutim, nije uvijek sve tako bajno kako nam se čini kada su u pitanju zvijezde, nego moramo znati da se i njima depavaju bloše stvfari kao i nama.

Tako je nedavno Rada Manojlović u jednom intervjuu otkrila kako je imala smrtni slučaj i o tome prvi put progovorila javno.

U tom intervjuu je navela da je smrtni slučaj imala prijem tri mjeseca i to da joj je preminula baka, mama njene mame za koju nje ona bila jako vezana.

Istakla je isto tako da je tih dana kako joj je baka preminula ona se povukla u neka svoja razmišljanja i je skoro ništa što se dešava sa strane ne zanima.

Pored toga navela je kako jojo je potrebno neka vrsta povlačenja i da sama sebi dozvoli da tuguje, daleko od svih ljudi.

Navela je isto tako da kada joj je mama umrla da je nakon par dana otišla na svirku da pjeva, jer je u tom trenutku ona morala da ide da zaradi, tako da nije nikada sebi dozvolila da tuguje.
Međutm, ovog puta, rekla je kako će sve to biti drugačlije i da ne može da bude Rada robot, nego da mora da da sebi vremena za takve stvari koje su normalne za čovjeka.


Pored ovog ona se osvrnula i na nedavnu smrt poznate književnice Isidore Bjelice na čijoj je sahrani bila prisutna, te je rekla kako je njena smrt isto tako pogodila i da je sretna osoba jer je poznavala.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here