Jednostavno moramo prihvatiti da se svakog dana dešavaju loše vijesti koje nas sve rastuže i učine da se zapitamo  kakav je ovo svijet.
Ova godina sama po sebi je jedna od najgorih godina, te smo ovdje imali skoro svaki mjesec, ako ne i sedmicu neku katastrofu.

I dalje je naravno u centru pažnje korona virus kojem se još uvijek ne nazire kraj.

Jednu od loših vijesti vam donosimo i danas, a ona dolazi iz Francuske gdje je jedna porodica koja ima porijeklo iz Bosne i Herceogvine brutalno pretukla 17 godišnju djevojku.

Ova djevojka je primljena u bolnicu u nesvjesnom stanju sa ozbiljnim povredama na tijelu, te brojnim slomljenjim kostima.

Razlog zbog čega je ona pretučena će vas sve zaprepastiti, a to je da se ova djevojka zaljubila u nekog momka koji je porijeklom iz Srbije, a kada su oni za to saznali, odveli su je u sobu, obrijali glavu i počeli divljački tući.

Ono što je bizano u svemu ovome jeste da su se njenim roditeljima pridružili i stric i njegova žena, a dotični momak je to sve vidio i pokušao joj pomoći, ali je i on dobio nekoliko jakih udaraca u glavu.

Policija je došla u rekordnom roku i privela 4 počinioca, dok su on i djevojka prevezni u bolnicu.

Tokom hapšenja njeni roditelji su se derali i govorili da imj je kćerka nevejrnik i da oni ne prihvataju kćerku koja je se zaljubila u hrišćanina.

Ono što niko ne spominje to da oni žive u jednoj državi koja je hrišćanska i da moraju da se ponašaju u skladu sa tom državom i njenim zakonima.
Uglavnom, nebitno je gdje živiš, ali jednostvano ne možeš ovako nešto uraditi svojoj kćerci koja je željela samo voljeti.

Imate li vi komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here