Iako je ljubav Severine Vučković i Igora Kojića uzburkala javnost, Dragan Kojić Keba i njegova žena Olja podržavaju vezu svog sina sa atraktivno pjevačicom za koju svi znaju da ej imala eksplicitan video. Seve je potpuno opčinila roditelje novog izabranika prilikom susreta sa njima u Beogradu, a i Keba je nedavno izjavio nešto što će se Seveini jako svidjeti.

s12
Hrvatska pjevačica posjetila je Kojiće u njihovom domu na Bežanijskoj kosi i oni su se prijatno iznenadili koliko je Severina neposredna i ljupka. Svidjela im se više nego ijedna prethodna Igorova dcura , bez obzira na veliku razliku u godinama. Ona ih je kupila ogromnom ljubavlju koju pokazuje prema njihovom sinu i time što je prijatna u ophođenju sa svima – ispričao je dobro upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti

s11

oštuj e Igorov izbor, a koliko je do sada imala prilike da vidi, Severina je sjajna osoba i, što je najvažnije, dobar čovjek. Uvijek glasa za ljubav. Uvijek je željela da njena djeca imaju partnere i vezu kakvu su imali i imamo Dragan i ja. Vjerujem da smo im bili dobar primjer – kaže Severinina svekrva.

s13

Podsjećanja radi, i Keba se sa turneje u Americi oglasio putem Tvitera, nakon što su pojedini mediji njegovo ćutanje okarakterisali kao protivljenje ali on je sada svima napisao i ostavio bez rijelči
Nije tačno da se izolovao iz medija. Trenutno je na turneji u Americi i jasno kok je da neki žele sapunicu, ali nijednu izjavu povodom Igorove veze nije dao, niti će dati jer je to njihova stvar, a izbor Igorovog srca je i njegov izbor – poručio je Keba sa drugog kontinenta.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here