Ivica Dačić zasigurno je jedan od političara koji je vrlo dugo na srpskoj političkoj sceni. Krenuo je od ministra policije, a danas je uz pomoć Aleksandra Vučića stigao do ministra vanjskih poslova. Sve što Srbija mora učiniti kada je riječ o poslovanju s drugim zemljama, Vučić uvijek vjeruje u Dačića koji je nepogrešiv po tom pitanju. On je vrlo emotivan čovjek koji uvijek uzima sve previše k srcu, pa se svaka osjetljiva situacija odražava na njegovo zdravlje.

Dugo je dijabetičar, a nedavno je završio na Vojnomedicinskoj akademiji kada je imao svađu s stranačkim kolegom, ali na kraju je sve dobro prošlo. Ništa od toga ne bi uspio bez kamena temeljca kod kuće, a to je njegova supruga koja mu je također rodila djecu i na koju se uvijek može osloniti. Supruga Sanja Dačić također mu je rodila dvoje djece, a on kaže da bez nje ne bi uspio u 50% posla koji radi sada. Njih dvije su u braku više od 20 godina, a sama Sanja ne voli biti izložena u javnosti, osim kada je riječ o nekim javnim okupljanjima i događajima.

Posljednji put kad je bila s njim u javnosti kad su bili izbori. Vjerovali ili ne, njih dvoje kad su se sreli, imala je samo 19 godina, a on je, prema njezinim riječima, njen prvi i pravi čovjek. Svi kažu da je ona prava dama, a mi prepuštamo vama da prosudite kakva je ona žena uistinu. Za nju se može reći da je prava ljepotica, a u to vrijeme nije imala pojma koliko će se “dobrog” zapravo udati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here