“Dženifer Pamplona se prošle godine proslavila nakon što se u medijima objavila vijest o tome da je obavila čak devet estetskih operacija u jednom danu.”

“Pod nož se vratila zavisnica od plastične hirurgije, a ovaj put je donijela odluku da će se u Turskoj operisati, gdje je više od 500 hiljada dolara potrošila. Uradila je sve operacije samo s jednom namjerom – da bi izgledala poput Kim Kardašijan.”

“Dženifer je tokom posljednjih estetskih zahvata operisala po drugi put nos, a iz obraza je odlučila izvaditi filere i onda je lifting lica uradila.”

I ne…. još nije kraj svim korekcijama na koje se Dženifer odlučila samo da bi ličila na rijaliti zvijezdu i modela Kim Kardašijan!

“Tu tek počinje spisak operacija”

“Osim gore navedenih zahvata, također je i pored toga uradila liposukciju, ali je riješila i da poveća usne, grudi, zadnjicu i dva rebra je izvadila (DA, DOBRO STE TO PROČITALI).”

“Naročito je bizarno to što je svoje salo ubrizgavala u grudi, da bi što veće bile. Iako je, kako je i ona sama priznala jednom prilikom, mogla pametnije potrošiti ovaj novac, svojim životnim izborima je zadovoljna.”

“Mada, s obzirom na profit koji će ostvarivati i koji već ostvaruje zahvaljujući svojim estetskim operacijama, čisto sumnjamo da neće biti zadovoljna ishodom i može se reći da je opet donijela… pametnu odluku. Koliko god to blesavo zvučalo.”

“Jer ipak će ona dobijati novac od sponzora samo da bi nosila njihove proizvode, znajući da je prati veliki broj ljudi.”

“Šta vi mislite o ovome? Da li sad izgleda kao Kim?”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here