Pogledajte kako ova žena ČISTI TEPIH, SKORO 2 MILIONA LJUDI gleda ovaj video u nevjerici: Pa kako ovo ranije nismo znali?

0
242

Korisnici društvenih mreža su otkrili novi jednostavni trik za dubinsko čišćenje tepiha. Sve što vam je potrebno je gumena naprava za brisanje stakla. Ovo je sve krenulo od Sophie Hinchliffe, poznate kao Mrs. Hinch, koja je “kraljica čistoće”.

Naime, Mrs. Hinch inzistira na tome da je taj brisač s kojim inače skupljate kapljice vjetrobranskog stakla, ili prozora, odlično rješenje za tepihe. Ona je na svom Instagram profilu sa svojih 1,8 miliona pratitelja, podijelila svoj trik i pokazala kako po tepihu pređe sa suhim brisačem, kako bi na površinu izdigla dlake, prašinu i mucice.

“O kada pomisliš da su ti podovi čisti… Probala sam sinoć novi trik i ovo se desilo. Uz pomoć ovog pomagala možete očistite sve tepihe i stepenice”- napisao je neko, a rezultate su podijelili i drugi korisnici.

“Prošla sam brisačem po stepenicama koje sam prethodno očistila, usisala i pogledajte koliko prašine je izašlo…”- je jedan od mnogobrojnih komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here