Nekada da biste se mogli baviti muzikom ili estradom uopšte bilo je potrebno da imate taj neki x faktor, a tome doprinosi činjenica da se vrlo dobro pamte oni koji su karijeru počinjali nekada davno kada je bilo jako teško uspjeti, jer nije svakome suđeno da bude zvijezda.
Svjedoci smo da je danas estrada prepuna mladih pjevača koji žele da dosegnu slavu starog kova, ali to im ide preteško jer je tržište prezasićeno.

Veliki broj je onih pjevača koji su i imali poneki hit, ali im to nije bilo dovoljno kako bi ostvarili svoje ciljeve, pa su se okrenuli nekim drugim stvarima u životu.

Ono što je sigurno jeste da je muzičko takmičenje “Zvezde Granda ” iznjedrilo veliki broj pjevača, ali ono što je evidentno jeste da nisu svi mogli postati zvijezde.

Isto tako Jelena Karleuša, u svojim komentarima koje daje takmičarima navodi kako nije dovoljno znati pjevati kako bi neko bio zvijezda, a sve govori da je ona upravu.

Tako je i Dajana Penezić, imala karijeru koja je krenula uzlaznom putanjom, ali je se ipak odlučila povući sa scene i okrenuti se nekom drugom poslu.

Ona je tako odlučila da upiše Medicinski fakultet, i sada radi kao uspješna dotorica, a u međuvremenu se i skrasila tako što se udala za fudbalera Darka Gojkovića.

Poznajemo veliki broj ljudi koji bi sve dao da postane uspješno, ona je ipak odlučila da tu karijeru ostavi po strani i bavi se nahumanijim pozivom koji postoji.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here