Jedan muškarac je putem društvenih mreža podijelio veliki problem koji je imao, a to sve radi odluke koju je donio sa suprugom u vezi toga, a mnogi su ih poslije osudili, pošto smatraju da su veliku neljudsku stvar uradili.

Pokušavali su oni dobiti dijete prirodnim putem, nije išlo, žena je imala nekoliko pobačaja, a odlučili su potom naći surogat majku, a kad su joj našli adekvatnu zamjenu, muškarac je donio spermu, a žena svoja jajašca, nakon 9 mjeseci, beba se rodila, a potom je uslijedilo veliko iznenađenje za ovaj par.

Loading..

Pisao je muškarac da je vidio bebu, znao je da nešto s njom nije u redu, on i žena su plavokosi, plave oči imaju, a beba Azijatkinja sa tamnijim tenom i crnom kosom, a naknadno, DNK test je pokazao da su jajašca njegove žene oplodili greškom spermom drugog muškarca. Odlučili su dijete dati na posvajanje tad.

Rekao je muškarac da nije problem rasa, nego je problem što beba nije njihova, njemu je to problem, pošto on nije otac bebe. Krenule su osude odmah, a mnogima nije jasno kako njegova žena koja je u ovom slučaju biološka majka mogla lako da se odrekne svog djeteta, kako je mogla da se odrekne djeteta iako je imala silne bezuspješne pokušaje.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here