Ova godina zasigurno će ostati upamćena po raznim lošim stvari koje su se dešavale, a posebno po stvarima koje se tiču zdravlja.

Svi mi bismo trebali da vodimo računa o svom zdrvalju, mnogo više nego što to inače činimo, a isto tako trebali bi da pazimo na sebe i na svoje tijelo, jer imamo samo jednu šansu i jedno tijelo i jedan život.

Nerijetko se dešava da tokom odmora ili u nekim bezazlenim stvarima se povrijedimo toliko gadno da moramo na operaciju.
Tako je popularna starleta i muzička zvijeda Kejti Prajs povrijedila svoje noge za vrijeme odmora u Turskoj, a sada mora da nosi dvije posebne čizme i da hoda uz pomoć kolica.

Naime, ona je jučer objavila jedan video na Jutjubu pred samu operaciju, a koliko je gadna povreda bila pokazuje i to da joj je ova operacija bila odlučujuća za njeno hodanje.

Njena operacija je trajala punih 8 sati, a nakon toga je se javila nakon buđenja iz anestezije.

Ona je se čak i prije operacije javila i rekla da će biti za nekoliko trenutaka pod anestezijom, a isto tako je rekla da joj je hirurg rekao da je jako gadno zeznula nogu i da će ovo biti jako ozbiljna situacija.

Nakon buđenja iz anestezije javila se i rekla da operacija dobro prošla, ali da su doktori imali pune ruke posla jer je sve bilo smrskano unutra. Dotakla se toga da će imati jako velike ožiljke na nogama, ali da je to ne tangira, nego joj je bitno da samo prohoda i da sve bude uredu.

U nastavku pogledajte video o kojem smo pričali i javite nam svoje utiske

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here