Kada se spomene ime Edite Aradinović prva asocijacija je pjevačica, atraktivnost, ljepota, i svakako da je među većinom onih koji prate domaću estradu isto mišljenje kada je ona u pitanju, a to je da je Edita jedna od atraktivnijih pjevačica, barem trenutno, na estradi.

Za nju se zna da je nakada bila članica grupe ”Ministarke”, ali već neko vrijeme Edita radi na svojoj solo karijeri. Zna se za nju i da ima sestru Indi, sa kojom baš i nije u najbolim odnosima, a i Indi je također pjevačica i veoma je atraktivna.

 

Ovih se dana Edita odlučila na jedan korak koji je mnoge njene fanove iznenadio na prijatan način, a to je da je Edita na društvenim mrežama odlučila da objavi fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom mamom.

Mnogi od onih koji su vidjeli Editinu objavu nisu mogli da povjeruju da je sa njom na fotografiji njena majka, i da ta žena izgleda tako dobro i atraktivno, a mnogi su se usudili prokomentarisati da majka izgleda mnogo bolje od kćerke i da je prava bomba.

Inače, Edita je jedna od onih pjevačica koju većinu svoje karijere gradi upravo na atraktivnom izgledu, mada su njene pjevačke mogućnosti neupitne, a svi njeni fanovi je smatraju za trenutno možda i najveću sex bombu balkanske estrade.

I mada je trenutno solo, kako je sama priznala, kada su ljubav i veze u pitanju, Edita je zadnjih godina povezivana sa mnogim poznatim i bogatim muškarcima iz regije, a svojevremeno su joj mnogi zamjerili kako je odstupila od svoje vjere, jer ona  slovi kao muslimanka. To joj je u jednom periodu veoma teško padalo, pa sada koristi svaku priliku da na bilo koji način istakne kako je ona ostala dosljedna kada je njena vjera u pitanju.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here