Zdravko Čolić se smatra kao jedan od najvećih zavodnika na Balkanu i veliki dasa i stari šmeker. Još uvijek ima svoju bazu obožavatelja koju većinom čine žene, a rijetki od njih ne bi pali ni na njegov šarm ni sada. Zbog toga su mnoge iznenadile vijesti o njegovom braku sa ni manje ni više nego sa učiteljicom Aleksandrom. Oni koji su više znali o Čoli, također su znali da je bio u dugoj vezi s Aleksandrom. Kako je sam izjavio jednom prilikom, bilo je to “Dža ili bu”. Dugo su bili zajedno i jednostavno je bilo vrijeme da postave prioritete, odnosno da shvate šta to zapravo žele sljedeće uraditi, a onda su se odlučili vjenčati.

Svečanost su izveli ujutro na prvomajski uranak, a zajedno su u braku više od 20 godina, u kojem su dobili dvije kćerke. Vrlo je vezan za svoju porodicu, djecu i ženu i zato ih drži van javnosti, jer vjeruje da ih nema potrebe izlagati u medijima, jer to može donijeti samo opasnost, kao što se dogodilo s Aleksandrom kad je bila na njegovom nastupu, a koju je nepoznata žena za koju govore da je Čolina obožavateljica, napala nožem.

Ono što malo ljudi ipak zna jest da se njegova supruga našla u Zdravkinom spotu za pjesmu “Čuvam te za kraj”, a ovaj je video snimljen u Lisabonu. Bio je to jedan od najvećih presedana za njih dvoje, jer Aleksandra ne voli medije niti voli previše biti izložena u javnosti. To je razumljivo, jer djeluje poput skromne i jednostavne dame, dok je Zdravkin posao držati korak s njom, što joj se dogodilo kad su je paparaci uhvatili prije nekoliko dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here