PA KAKO JE NIJE SRAMOTA? Pokojni suprug “Praktične žene” je nedavno preminuo, a ona ODMAH pronašla novu žrtvu.. Pored NJEGA je pronašla sreću (FOTO)

0
497

Čovjek koji je obilježio srpsku kinematografiju u posljednjih 20 godina je zbog teške bolesti nažalost preminuo, a cijela Srbija je tih dana bila u šoku je Nebojša Glogovac. Marko Živković je isto tako jedan od poznatijih glumaca koji je preminuo prije par mjeseci, a razlog je nažalost bio korona virus.

Ono za šta javnost skoro nikako nije znala je to da je on bio u braku sa popularnom “praktičnom ženom”, od koje se razveo prije nekoliko godina. Njih dvoje imaju i dijete, a ostali su u dosta dobrim odnosima, a onda je odmah našla i zamjenu za njega, jer nije imala namjeru da bude sama. Njegovo ime je Predrag Pavlović.

Predrag je srpski fudaler koji igra na centralnoj poziciji. Rođen je u Kruševcu, a svoje prve fudbalske korake je započeo u klubu u svom rodnom gradu Napredak. Uspješan je u fudbalu i osvojio je dosta trofeja tokom karijere u raznim klubovima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here