Vjerujemo da ne postoji osoba koja ne zna ko je bio najljepša glumica i pjevačica u Jugoslaviji, koja je svojom ljepotom obarala sa nogu mnoge muškarce, a čak žene su joj zavidjele zbog njene elegancije i otmjenosti.

Riječ je o Snežani Savić, koja je ostvarila veliki broj uloga u serijama koje su kultne i koje se i dan danas repriziraju.

Ona je glumila u serijama Bolji život, Porodičnom blagu i Srećni ljudi dok zavidne uloge ostvarila je i u filmovima kao što je kultni film Tesna koža.

Pored njenog glumačkog talenta poznato je i da ona ima raskošan glas, te je snimila nekoliko numera od kojih su najpoznatije Topovska 18 i Tri poljupca hoću ja.

Naime, pjesma Tri poljupca hoću ja, je zapravo njen najveći hit koja joj je otvorila mnoga vrastra prema pjevačkoj karijeri, a ona je trajala jednako dugo kao i njena glumačka karijera, te je često u filmovima znala i otpjevati neku numeru.

Iako danas ima 67 godina, ona zasigurno zrači istom količinom eloegancije i mnogi bi rekli da nema ovoliko godine, i da je barem deset godina mlađa.
Ona u svojim intervjuima stalno ističe kako vodi računa o svom izgledu i kako joj je bitno šta jede i kako se hrani.

Ona smatra da još uvijek dobro izgleda i da se može oblačiti kao neka

mlada žena, a to sve je dokazala kada je se u jednom intervjuu koji je bio u jednom parku došla u miniću.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here