Ono što je sigurno jeste da veliki broj poznatih osoba i ličnosti predstavljaju uzore i idole djeci širom svijeta, ali to je isto slučaj i kod nas.

Njihov uticaj se ogleda u tome da oni nameću stilom oblačenja, koji je naročlito primjetan kod djevojaka. Oni imaju veliki utiacij na mlade osobe, a one su uglavnom glumice, pjevačice i drugo, a najšokatnije i najalarmantnije jeste da su i starlete postale uzori, što baš i nije pohvalno u neku ruku.


Svjedoci smo da te poznate osobe, koliko god ih kovali u zvijezde i nisu baš neki biseri, naravno svaka čast izuzecima, pa često na internetu viđamo razne izjave tih poznatih osoba koje nas natjeraju da se zapitasmo da li je sve uredu sa njihovim glavama.

Ovo se dešava kod nas, ali vjerujte da se takve stvari dešavaju i u svijetu.

To govori o tome da ni svjetske zvijezde nisu mnogo bistrije, pa se svi sjećamo one izjave Tanje Savić da je imala “incest sa šiškama”

Tako je naprimjer, jednom svjetski poznata pjevačica Britni Spirs, rekla kako nikada nije imala neku posebnu želju da ode u Japan, jer ti ljudi koji žive u Africi jedu ribu, a ona ne može da je podnese.

Isto tako onda je jednom izjavila kako se slaže sa smrtnom kaznom za neki užasan zzločin tako da  više nikada ne bi palo na pamet da išta slično ikada više pokuša.

Naravno, ona nije jedina. sto tako se pošteno izvaslila i Maraja Ketri koja je rekla kako ej tužna zbog sve djece iz Afrike zbog njihove mršavosti i gladovanja, ali je rekla da bi voljela biti isto mršava kao i oni, ali da nema bolesti, smrti i svega ostalog što se veže za tu djecu.

U ovu slavnu rubriku možemo svrstati i Kim Kardašijan koja je jednom svojom izjavom razbjesnila javnost kada je rekla da je upoznala jednu djevojku koja ima kancer i da je iz razgovora sa njom shvatila da se i ona osjeća kao i ona.

Kako vi komentarišete ove izvale? Da li se vi sjećate nekih izjava poznatih osoba? Podijelite ih sa nama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here