Iako se uvijek govori o tome koliko je važna pojava postala u svijetu showbizza i u javnom životu, činjenica je da je postala važan segment našeg svakodnevnog života, a najbolji dokaz za to je to što više nisu samo publika i slavne osobe koje odlučuju o raznim estetski postupci i operacije. Čak i obične djevojke sada žele izvršiti što više promjena, a društvene mreže igrale su važnu ulogu u razvoju takvih želja.

Na internetu nam se uvijek čini da drugi žive savršeni život, a ponekad se čini da nismo ni svjesni koliko taj osjećaj u stvari može biti zabludu. Sve je više žena koje traže pomoć u plastičnim operacijama, a iako ovo možda i nije tako loša ideja ako si to već možete priuštiti, teško je pronaći liniju u kojoj postaje nejasno i gdje pokušavate uljepšati uništavajući svoj izgled.

Loading..

U našem danas objavljenom članku donosimo vam najgore kirurške zahvate koji su ikada izvedeni i koji su doveli do uništenja ljudskih života. Ako ste do sada razmišljali o tome da napravite neku operaciju na sebi, onda ćete sigurno razmisliti.

Naime, komentari ispod ovog videa su brojni, a mnogi se pitaju što su ti ljudi mislili kad su razgovarali s liječnicima o promjenama koje su željeli unijeti na sebe i što su očekivali da će dobiti za takvu želju. Voljeli bismo čuti i vaše mišljenje o ovoj temi, pa nam pišite u odjeljku s komentarima u nastavku!

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here