ZAHVALJUJUĆI INTERNETU, MOŽEMO PUNO TOGA SAZNATI ŠTO NISMO RANIJE MOGLI. RIJEČ JE NARAVNO O INTIMNIM ODNOSIMA KOJI PREDSTAVLJAJU TRENUTAK ZADOVOLJSTVA, TO JE AKTIVNOST KOJA NAM MNOGO ZDRASTVENIH PREDNOSTI DONOSI, NE MOŽEMO NIKAKO NI DA ZAMISLIMO TO.

Šta se desi kad nemamo odnose, da li ste se zapitali, ako nemate sedam ili više dana odnose?!

– stres, sjajan način da se stres smanji ako imate odnose sa partnerom, praktičan i ugodan način, a kako navode najnoviji studiji, fizičke i mentalne performanse poboljšava vođenje ljubavi sa dečkom ili djevojkom, dođe vam slično kao trening.

– nisko samopouzdanje; kad je ejakulacija pitanju, hormoni kao estrogen, testosteron i prolaktin su pušteni da bi se uravnotežile naše emocije. Kao što možete da vidite, nije to u pitanju zadovoljenje naše želje, nego održavanje zdravlja, priliku koristite da se brinete o zdravlju koje zabavlja ako živite sa partnerom ili ako ste možda u braku.

Loading..

Mi se nadamo da ćete gledati na ovakve stvari od sad drugačije, seksualni odnos može biti analni, vaginalni i oralni.

Sve započinje predigrom koja potiče na uzbuđenje, milovanje, dodirivanje, ljubljenje, sve je to dio predigre i važno je to jer vagina tad postaje vlažna, a muškarac erekciju dobija.

Da li vi imate predigru često ili ne? Kažite nam

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here