Svi znate Nikolu Rokvića, koji je ejdan oso sinova Marinka Rokvića. Malo kome je poznato da Marinko ima i treće sijna, ali vanbračog. Dakle Nikola Romvić ima brata koji živi u Kanadi. Inače on se i sa njima druži kada je tu. u nastavku priočitajte šta se to dešava u porodici Rokvić. Pravo je čudo da su svi toliko složni.  Iako je Darko vanbračni sin Nikola i njegov pravi brat nemaju problem sa tim da on  bude sa njima u ruštvu i to pokazuje da nisu kompleksaši.

dario

Folk pjevač Marinko Rokvić dugi niz godina je u odnosu sa suprugom Slavicom, sa kojom ima dva sina Nikolu i Marka Rokvića, koje Balkanska javnost itekako dobro zna.

Međutim, ovaj pjevač ima još jednog sina, Daria Rokvića, kojeg je dobio u vanračnoj zajednici sa bivšom djevojkom Milom.

dario1

Za razliku od pojedinih Marinkovih kolega on je sovg vanbračnog sina priznao i dao mu svoje prezime. No, ne samo to, Dario je u kontaktu sa ocem, kao i sa braćom Nikolom i Markom. Dario se sa Marinkom i njegovom familijom ne viđa tako često budući da živi u Kanadi, ali kada se to desi to je uvijek sa mnogo poštovanja i radosti i druženja sa njima.

dario-2

O tome govore i slike sa društvenih mreža na kojima se vidi da kako Dario uživa sa porodicom Rokvić prilikom posjete Srbiji. Dario već godinama živi i radi u Kanadi sa ženom., koja je prava ljepotica, i sa njihove dvije kćerke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here