Vjerujemo da ne postoji osoba koja ne zna za najpopularnije muzičko takmičenje u regionu, a to su svakako Zvezde Granda koje je većini ljudi postao omiljeni muziški šou program koji svaki dan bilježi svoju rekordnu popularnost, prije svega zahvaljujući velikom broju kandidata, ali itekako i članovi žirija koji ovaj šou prave nezaboravnim.

Danas pričamo o jednom članu žirija koji je uspješno zamjenio Acu Lukasa koji je u stolici žirija proveo veliki broj godina i sezona. To je Đorđe David, koji je svakako donio jednu novu dimenziju u serijalu najgledanijeg muzičkog takmičenja.

Kada ja Aca Lukas napustio ovo takmičenje, produkcija je najavila da će njegovo mjesto zamjeniti Đorđe David, mnogi su bili skeptični, a mnogi su se radovali, dok je bilo i onih koji su sumnjali u to da jedan roker dođe u jedno takvo takmičenje.

Ono što Đorđe otkriva jeste da je i on bio skeptičan, ali je vrlo brzo pokazao da mu je tu mjesto i kada sve sagledamo vidimo da je Đorđe imao itekako veliki uspjeh na tom polju.

Njegov privatni život za mnoge je još nepoznanica, a ono što se zna da je u sretnom braku nekoliko godina, i ima kćerku koja ima tek 4 godine.


Njegova supruga je jako privlčačna žena, a Đorđe je nikada njije isticao naročito što je on mnogo stariji od nje, a nije ni Đorđe David za baciti sa obzirom na svoje godine, a on je privlačan mnogim djevojkama kao i u zlatno doba njegove karijere.

Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here