Seka Aleksić ima brata, ali izgleda da je jako problematičan.

Malo ko je zano da ova pjevačica ima brata, jer je ona rijetko sa nekim u kontaktu od porodice. Naime njen brat je izgleda kraljivac. Priča se kako je htio od jednog radnika koji pošteno zarađuje da iznudio nekoliko hiljada auram, a da mu on na mjesečnoj bazi pruža navodnu zaštitiu.

Ocaj radnik je pristao ali je obilježio novčanice, te poslije slučaj prijavio policiji. Ovo se popularno naziva “reket”. Dakle iznuđivanje pod prisiolom od nekoga. Zbog ovoag je sekin brat završio u zatvoru, ali ona nije htjela da potgne nikakve veze iako ju je on zvao da mu pomogne.

Ona inače nije ni sa kim u kontaktuodporodice jer su je znsli često da iskoriste za novac a nikada joj nisu vratili, te je ona odlučila da ne priča sa mnogim članovima porodice.

Ona je dakle odmah uradila to i prekinula sve odnose sjer su je svi iskorištavali. Možda tako nekad i treba.

Inače ma,o je ko znao da ona ima brata, a pričalo se da je jako problematičan. Inače ovaj njen brat je i prije to radio ako ej suditi po navodima.

SerklaAleksić je inače poznata diva koja je godinama gradila karijeru, a sada je na vrhuncu svoje karijere, i inače jke po drugi put trdna, Ona sa mužem Veljkom ima jedno diejte Jakova.

Seka Aleksić ima poznate hitove koje svi volimo sluašti, a njen muže Veljko je više puta bio u njenim spotovima kao model.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here