Kako odrastamo jedan od naših glavnih ciljeva jeste da se skrasimo i da osnujemo porodicu i skoro svi mi zamišljamo sebe kao uspješne porodične ljude u čijem braku sve odlično funkcioniše.

Međutim, nažalost ne pokaže se da je to uvijek tako.
Tada dolazi do razvoda, a u posljednje vrijeme smo svjedoci da je tih razvoda mnogo više, ali se i u brakove ulazi mnogo brže nego li se ndobro razmisli o tome, anravno čast izuzecima

Razlozi brakova mogu da budu različiti, među kojima izdvajamo preljube, loše odnose, nedostatak seksa ili nezadovoljstvo seksualnim životom.

U svakom odnosu mora da bude svađa, jer onda ne bi sve dobro funkcionisalo, ali samo onda kada naučimo nešto iz te svađe.

Međutim svađe same po sebi ne moraju da budu razlog razvoda, one ukoliko se ponavljaju mogu definitivno da budu jedan od uzroka.

Naime, prema jednom istraživanju na Univerzitetu u Kanzasu, pokazalo se da su glavni razlozi razvoda tj glavni razlog novac.

Situacije sa novcem mogu dovesti do nekih nesuglasica, naročito je to bilo primjetno u doba korone kada smo moroali čuvati svaku paru, a u država prihodi su smanjeni i gdje su bračni parovi u krajnjem slučaju primorani da se oslone samo na primanje jednog člana porodice.

Uglavnom nesuglasice nastaju ukoliko se ne mogu usaglasiti oko toga gdje će se novac potrošiti, to dovodi do svađa, ali i do razvoda.

Šta vi mislite o ovome?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here