Showbizz

Ovo je Marina koju je likvidirao ljubomorni dečko: Htio je samo za sebe, kad mu je ovo rekla nije mogao da podnese, pa pucao i u sebe

Jedan ljubomorni dečko nije mogao podniejti prevaru. Njegova dugogodišnja partnerica je priznala da ima drugog, te da želi da raskine vezu sa njim.

Ovaj slučaj zgrpozio je javnost, te j ovo još jedan od dokaza da je ljubomora užasna stvar. Neki ljudi su jednostavni nestabuilni po pitanju toga pa kada su ovakve stvari u pitanju oni ne mogu da podnesu -tako se desio i ovaj slučaj.

Ovam čovjek je odlučio da uradi nešto užasno – pucao je u svou djevojku koja je odmah podlegla povredam. Onda je sebi pucao u usta, a sada mu se ljekari bore za život.

Prema izjavama njihovog komšiluka, on je upucao sebe i Marinu jer ga je odlučila napustiti.

Marina je studentica i godinama živi u unajmljenom stanu u Ulici Tjentište  -rekao je jedan od komšija. Koliko znam dolazi iz okolice Loznice. Ranije je s njom živjela i sestra Vesna, no nedavno se udala, otkriva on. Stefan je jedno vrijeme bio u Švedskoj na privremenom radu i nedavno se vratio. Ali, djevojka je odlučila raskinuti s njim jer je pronašla novog dečka, a ona mu je to rekla u stanu” – sve je ispričao njihov komšija.

Pretpostavljam da je pucao jer se nije mogao nositi s tim – navodi jedan od komšija. Kao što sam čuo, on ju je dva puta upucao u glavu, a zatim je ispalio hitac u svoja usta – jasan je on. Najvjerovatnije mu je ruka u tom trenutku drhtala, pa mu je metak izašao kroz obraz i ostao je živ, iako u kritičnom stanju.”

Add Comment

Click here to post a comment