Zasigurno u posljednjih dvadesetak godina jedno od najčešće pomenutih imena na estradi je zasigurno Jelena Karleuša.
Poznato je da ona iza sebe ima jako uspješnu karijeru, a u posljednjih nekoliko godina njen život je naroćito postao zanimljiv javnosti.

Pored muzike, ona ne krije da joj je velika strast moda, te zbog toga nije poznata samo na Balkanu, nego i širom svijeta..
O njoj su pričali u Americi, njihovi mediji, časopisi, a dosta puta se spominjalo to da je razne svjetske ličnosti kopiraju.


Ona zasigurno važi za nekloga ko se ne libi da kaže ono što misli, a svjedoci smo da je mnogo puta svoje kolege i kolegice komentarisala bez dlake na jeziiku i nekoliko puta je čak rekla da je estrada gladijatorska arena i da nema pravog prijatelja na estradi.

Iako mi mislili da nju nije briga ni za šta kao ni da ima emocije tu smo se grdno prevarili.
To uopšte nije tako. NJen život i uspon do statusa zvijezde je bio jako trnovit i jako težak. Na početku 2019. godine je ostala bez svoje majke, Divne Karleuše za koju je bila jako vezana.

Iako je Jelena u sretno braku sa fudbalerom Srbije Duškom Tošićem, s kojima ima dvoje zlatne djece, ali malo je onih koji znaju ko je bio Jelenina prava ljubav.

Momak kojeg je ona voljela je bio poznati biznismen Zoran Davidović Ćanda.

Oni su bili jako dugo u vezi i nisu to skrivali, a upoznali su se 1999. godine i započeli vezu.

Taman kada su trebali živjeti skupa, Ćandu su na odlasku na jednoj sahrani ubili, tako što je neko pucao u automobil u kojem se on nalazio.
Ona je jako teško preboljela taj događaj, a pravo pitnje postavljamo da li ga je ikada preboljela, a to dokazuje i pjesma koju je njemu posvetila, a pjesma se zove Balada za Zorana.

Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here