Pavel Globa, koji je ruski astrolog, tvrdi da će apsolutna sreća čekati čak četiri horoskopska znaka, a evo i nekih:

Vrijedan Bik

Svemir je pripremio mnoštvo sretnih šansi i dobrih prilika za ovaj horoskopski znak. Ali da bi uspio i poboljšao svoj život, Bik će se morati potruditi. Oni će obraditi puno ideja, ponuditi ih, sprovesti ih u djelo i zato će biti na listi pobjednika.

Logični Lav

Ako ste i vi Lav, znajte da vas očekuju velika očekivanja! Na nebu nema lava. Pozitivan rezultat dat će mu samo vjetar u leđa, a u mjesecu augustu će Lav biti aktivniji jer će logično razmišljati, logički pristupiti radu i usredotočiti se. Lav se može činiti hladnim, ali samo njegovo srce zna koliko gori od ljubavi.

Umjerena Vaga

Život Vage u mjesecu augustu bit će trijumfalna povorka. Njezin će život biti ispunjen pobjedama na svim frontovima. Ovog ljeta Vaga će krenuti autocestom uticaja, poštovanja i poslovnih pobjeda. Sve što Vaga ovoga ljeta treba je riješiti se negativnih ljudi koji ne vjeruju u sve njene sposobnosti.

Aktivni Jarac

August je potpuno posvećen ljudima koji su u znaku Jarca. Ovaj horoskopski znak doživjet će pobjede na čak nekoliko razina. Ne bojte se rizikovati, na vama je da pobijedite. Ono što ovog ljeta možete učiniti je uložiti u svoje obrazovanje, imat ćete punu podršku jer će porodica biti tu za vas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here