Vjerujemo da na ovim prostorima nema osobe koja ne zna ko je Ceca i koja ne zna barem jednu njenu pjesmu, a ono što je evidentno da iza sebe ima jednu jako uspješnu karijeru koju je gradila godinama, a rezultat su njeni brojni hitovi koje ima iza sebe

Ona je bila udata za Željka Ražantovića poznatog kriminalca i ratnog zločinca, sa kojim ima dvoje djece Anastasiju i Veljka. Oni su sada odrasli ljudi i vode svoj život.

Međutim, skladan brak prekinut je strašnim ubistvom Željka u hotelu Interkontinental, a njegov ubica je još uvijek na slobodi i prema posljednjim saznanjima živi Južnoafričkoj republici.

Nedavno je Ceca postala baka, a koliko žele da održe sjećanje na pokoljnog Željka pokazuje i ta činjenica da je Veljko dao ime djetetu, Željko, a Ceca nije krila svoje uzbuđenje zbog toga.

Mešutim, iako je prošlo dvadeset godina od svadbe Cece i Arkana, javnost o toj velelepnoj svadbi ne prestaji da bruji. Ova svadba ostat će upamćena svima koji su bili prisutni, jer rasokša svakako nije nedostajalo, a ta svadba ostat će upamćena u historiji kao jedna od najposjećenijih svadbi, a ono što ej zaintirgiralo jeavnost jeste pozivnica na njihovo vjenčanje koja je bila veoma jednostavna i efektna.
One su naime svojeručno potpisane i kako su izgledale pogledajte u nastavku

Ono što je sasvim sigurno jeste da se Ceca nakon njegova smrti nije udavala, a još uvijek javnosti nije detaljno jasno da li je Željko stvarno mrtav ili se krije negdje

Možda i nikada nećemo ni saznati
Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here