Željka Cvijanović rođena je 1967. godine u Tesliću, živi u Banjoj Luci sa suprugom Aleksandrom, a s njim ima dva sina, Stefana i Filipa.

Željka je profesorica engleskog jezika, nakon što je završila specijalistički studij Pravnog fakulteta u Banja Luci. Njeni sinovi, kao i njezin suprug, uspješni su poslovni ljudi, sin je suvlasnik kompanije Pilon, dok njen suprug i sin Stefan imaju zajedničko poduzeće Prim u Banjoj Luci.

Kako vjerovati podacima CIN-a, supružnici Cvijanović u 2013. zarađivali su i do 7300 KM mjesečno.

Željka je radila kao učiteljica i profesorica engleskog jezika, radila kao asistentica u Misiji Europske unije u BiH, a radila je kao savjetnica Milorada Dodika za europske integracije i suradnju s međunarodnim organizacijama od 2006. do 2010., a potom kao šef svog kabineta.

Također je predsjedavala Jedinicom za koordinaciju i europska pitanja tijekom koje je imenovana ministrom za ekonomske odnose i regionalnu suradnju RS-a, a na toj je poziciji ostala do 2013. godine kada je postala premijerka RS-a.

Loading..

Udata je Aleksandrom Cvijanović, a od 2014. godine direktor je Građevinskog zavoda Banja Luka.

Produkcija rikošeta objavila je na društvenim mrežama da su Davida Dragičevića na smrt pretukle grupe mladića predvođene sinom Željke Cvijanović.

Nakon tvrdnji da je David bio drogiran, toksikološko stručno izvješće u Austriji pokazalo je da u tijelu Davida Dragičevića nije bilo lijekova.

Od 26. ožujka prošle godine svakodnevno se održavaju prosvjedi na Trgu Krajine u Banjaluci, na čelu s Davidovim ocem Davorom koji ne odustaje

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here