Kad je riječ o zaljevskim zemljama, svi smo svjesni da se životni standard u tom području vrlo razlikuje od onog u kojem živimo, kao i većina drugih ljudi koji žive na Starom kontinentu. Međutim, svake godine žene vladara bogatih arapskih država, zajedno sa svojim kćerima, sestrama i drugim članovima obitelji, dolaze u Europu na godišnji odmor, a one uvijek dođu s čitavim “apartmanom” koji se brine da ih tijekom odmora ne zanima ništa.

Stevan Stevanović je fitnes instruktor koji je iz prve ruke vidio kako kraljevska obitelj, točnije, princeza iz Dubaija troši svoj novac i liječi sve koji su angažirani da rade za nju. Odmah je shvatio da je novac za njih potpuno apstraktna stvar i da troše milijune eura kao da su to iznosi izraženi u dinarima.

Loading..

Mogao je reći princezi da je izrazito nemarna, svjesna da joj se nitko neće suprotstaviti, ali uvijek su bili simpatični, pa čak i kad bi morali čekati nekoliko sati, princeza bi se samo nasmiješila i oprostila se. ,

Oni vode zatvorene živote, ali ulažu i mnogo novca u svoj izgled, pa neprestano traže nove načine kako se uljepšati i pomladiti. Najviše troše na kupovinu, a nemaju ograničenja ili ograničenja kada je u pitanju kupovina odjeće, obuće, nakita i sličnih predmeta za kojima su sve žene članice lude. Što mislite o ovome?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here