Zasigurno jedno od najpoznatijih takmičenja u regionu jesu Zvezde Granda kroz koje je prošlo veliki broj takmičara, a od njih mali broj njjih je ostavilo veliki trag u muzici nakon pojavljivanja u mega popularnom šou, dok neki su postali veliki zvijezde koje i dan danas su jedni od najpoznatijih pjevača u regionu.

U ovom takmičenju veliku popularnost su stekli pjevači kao što su Darko Milošević, Bane Mojičević, Rada Manojlović, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i mnogi drugi.

Među njima je i isto tako bio i Nemanja Nikolić koji je nastupao u sezoni 2004 godine, a dođao je čak do finala.

Međutim, on se nakon takmičenja poprilično zapustio i udebljao, a on je kada je bio na jednom slavlju priznao da je se čak udebljao 30 kilograma.

Ono što je dovelo do toga jeste nepravilna ishrana i neuredan način života, što je jednom dovelo do toga da je doživio infarkt i to dok je vozio automobil u kojem su zajedno sa njim bili njegova žena i djeca.

Nakon tog nemilog događaja, doktori su mu odmah izdali naredbu da promjeni način ishrane, kojeg se morao striktno držati.

On je učestvovao i u jednom popularnom rijalitiju koji je jako popularan, iako više ne nastupa kao prije i dalje ima predivan glas.


U jednom intervjuu koji je dao za jedne novine on se dotakao tog trenutka kada je doživio infarkt, te je nagalsio kako sada nema dana, a da ne pije neke tablete, ali je naveo kako ga to neće spriječiti da uživa u životu, ako se mora pridržavati svih stvari koje su mu doktori preporučili.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here