Da li vam se ikada desilo da vam je horoksop “pogodio” neku stvar iz budućnosti? Ono što je činjenica jeste da mnogo ljudi na Balkanu vjeruju u horoskop, a možda čak i više.
Međutim, koliko god mislili da on nije tačan, neke osobine koji svaki horoksopki znak nosi su itekako tačne te smo se u to uvjerili i nekoliko puta do sada.

U nekoliko navrata smo pisali o tome koji znakovi su dobri, koji loši za razne stvari, ali u današnjem članku pričamo o tome od kojih znakova ne bismo nikako trebali da očekujemo da ulaze sa nama u emotivnu vezu.
Oni znakovi su jednostavno takvi, a ukoliko ipak uspjete da ih zadržite i uđete u vezu onda morate biti posebni.


Prvi od znakova su Bikova, iako su oni veliki zaljubljenici u život, oni jednostavno ne mogu da pronađu srodnu dušu koja će ih razumjeti u potpunosti i shvatiti njihove poglede na život.

Oni vole da su okruženi velikim brojem ljudi, a ono što je za njih horor jeste da budu zatvoreni u četiri zida.
Stoga, jako im je teško zamisliti se u braku, uz partnera da u nedjelju naveče jedu kokice uz film u kućnoj atmosferi.

Sljedeći od kojih biste trebali pobjeći jesu Djevice.
One itekako vole avanturu, druženja sa prijateljima i izlaske, a to može biti veliki problem ukoliko sa njima planirate ući u neku ozbiljnu vezu.


Na red dolaze Vage, koje su po prirodi jako racionalne osobe te nisu nikako zahtjevne u vezama, ali one upravo zbog toga ne vole duge veze, nego vrlo lako izlaze iz veza čim im bude dosadno.

One nikada ne znaju šta žele od sebe, te to vrlo brzo dosadi njihovom partneru.

Da li imate neki komentar na ovo? Da li ste vi neki od ovih znakova i kako vam se čini ovo kako smo vas opisali?

Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here