Do jučer skoro niko izvan Srbije ne bi ni znao ko je Dritan Abazović, jednostavno on je bio jedan mladi, nepoznati političar koji sa svojom strankom “Crno na bijelo” nikada nije napravio neki veći uspjeh na crnogorskoj političkoj sceni. Dritan je preko noći postao poznat zbog trenutne političke situacije u Crnoj Gori, pogotovo nakon što je na posljednjim izborima postigao prilično dobre rezultate, ali postao i odlučujući za novu vlast, na osnovu toga koju stranu odabere.

Ipak, obzirom da je on naočit i mlad političar, naravno, i interesovanje djevojaka se povećalo za njime, pa ih tako sada zanima sve iz Dritanovog privatnog života, ukljućujući i njegov emotivni status. Naime, po svemu sudeći, Dritan trenutno nema djevojku, ali je to samo ono što javnost zna. Naime, obzirom da je poznat i njegovi društveni profili su sada postali među najposjećenijima gdje se traže bilo kakvi detalji o vezi, a mnogima je zapala za oko slika sa mladom glumicom iz Srbije, Vanjom Nenadić. Naime, slika je nastala na slavlju nakon snimljenog filma “Biser Bojane”, na čijem snimanju su se njih dvoje i počeli družiti. Vanju javnost najviše zna po njenoj ulozi u seriji “Tajkun”, a ona je inače iz Sombora, gdje je otvorila i dramski studio za djecu i srednjoškolce.

Na osnovu ovih slika i detalja njihovog druženja, mnogi tvrde da među njima dvoma ima iskri i da njih dvoje ne gaje samo dobre prijateljske odnose, nego i nešto više. Ni Vanja ni Dritan se o tome nisu izjasnili u javnosti, ali se ipak čini da se poštuju samo kao prijatelji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here