Ono što je sigurno jeste da su svadbe na Balkanu uvijek bile jedan od glavnih događaja kako za mladence tako i za cijelu porodicu, a nemalo puta smo bili svjedoci da se organizaciji znalo i pretjerati gdje vlada jedna vrsta takmičenja ko će napraviti veću i bolju svadbu.

Svadbe su se nekada održavale pod šatorima, a u današnje vrijeme taj običaj nije više toliko prisutan, nego se danas svadba seli u posebne svadbene salone.
Iako je to stavrno veliki događaj, na svadbama se nerijetko znale dešavati i neke stvari koje nisu baš primjerene za tu vrstu veselja.
Te scene su uglavnom uzrokovane pretjeraniom konzumacijom alkohola, a vrlo često se na svadabama znalo dešavati da su se ljudi počeli svađati, ako ne i fizički obračunati.

Jedna od takvih situacija koju vam donosimo desila se u na jednoj svadbi gdje je se jedna žena poprilično zanijela i opustila na svadbama. Mnogi tvrde da je u pitanju mladoženjina majka, ali još to niko sa sigurnošću nije potvrdio, ali ako se uzme u obzir da je ova scena nstala u kada je krenula pjesma “Danas majko ženiš svoga sina” vjeruje se da je ipak ona u pitanju.

Naime, ona je kada je krenula pjesma skočila na sto i kada je htjela da napravi špagu, sto koji je bio ispod nje, uslijed injene težine se raspao te je ona pala.
Šta je se kasnije desilo nije poznato, ali su svi skočili sa stolova kako bi joj pomogli.

U nastavku pogledajte taj video i recite nam šta mislite o ovome?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here