OVA BEOGRAĐANKA UZDRMALA JE MELBURN! Svi je porede s lijepom Šarapovom, a kada vidite kako izgleda Ninina mama, biće vam sve jasno

0
138

Teniserka Nina Stojanović je nanizala brojne pobjede na Australijan openu i sa Darijom Jurak se plasirala u polufinale turnira u Melburnu kada je pobjedila u dublu, u tri seta Aleksandru Krunić i Martinu Trevizan. Ona je danima tema sportskih vijesti, a izuzetno važno mjesto zauzima priča o njenoj porodici.

Nju je u singlu pobjedila Serena Vilijams, i sa tim je zaustavila njen dalji plasman, ali se od nje mnogo očekuje u dublu. Na Instagramu njeni pratioci mogu da je vide u drugačijem svjetlu od sportskih izdanja. Ona na društvenim mrežama pokatuj i kako se provodi i kako uživa van terena. Njen stil oblačenja mnogi povezuju sa stilom Marije Šarapove, koja joj je uzor od samog početka karijere.

Važnu ulogu joj imaju roditelji koji su joj se maksimalno posvjetili kako bi bila uspješna. Ona je putem društvenih mreža pokazala koliko ih voli i čestitala im je godišnjicu braka, poručivši im da su najbolji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here