Sada već davne 1983. godine, Patricia Clark iz New Jerseya je bila udarna vijest, a na kraju je završila na svim naslovnicam jer je tada rodila svog prvog sina, odnosno preciznije rečeno sinčinu, Kevina Roberta, koji je kada se rodio težio nevjerovatnih 7,3 kilograma. Naravno, ona je tada bila prava medijska senzacija, a veliki broj svjetski poznatih doktora se nisu mogli načuditi kako je ovo bilo moguće. Neki lokalni mediji su čak išli dotle da su objavili da je to bila najveća beba koja je ikada rođena u tom gradu.

Kevin Robert je, inače već sa 12 godina bio viši od 170 cm, dok je sa svojih 16 godina imao 195 cm. Međutim, ukoliko je dusiti po čitavom svijetu, najteža beba koja je ikada rodila, bila je u gradu Ohio u Kanadi i to 1979. godine. Tada se rodio dječak koji je bio težak 10,7 kilograma, ali je on zatim preminuo nakon samo 11 sati. Njegova majka Anna Bates inače je bila visoka nevjerovatnih 226 cm. Naime, postoje i obrnuzti slučajevi, odnosno takve situacije gdje se bebe rode prije planiranog termina pa su dosta manje od prosjeka.

Tako isto je i Amilia Teylor 2007. godine rodtila bebu koja je blia teška svega 283. grama, i to nakon samo 21 sedmice trudnoće. Kao što možete vidjeti na sminku, Kevin Robert je u međuvremenu izrastao u pravog malog diva. On danas ima 37 godina a visok je 205 cm, dok njegova težina iznosi 136 kilograma. Inače se bavi administrativnim poslovima, ali je njegova najveća ljubav bodybuilding. Međutim interesantno je to što se ne bavi niti jednim sportom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here