Vjerovatno ste svi nekada čuli za kriminalnu grupu Zemunski klan, te o tome da je prije nekoliko godina pomoću raznih policijskih akcija se uspjelo stati u kraj ovim ozloglašenim kriminalcima.

U akciji “Sablja” koja je predstavljala prvi talas u suzbijanju kriminalaca na meti se našla njhova kuća u Šilerovoj. U toj akciji je sve pokupljeno, a isto tako je ta kuća srušena jer su postojale sumnje da je unutar zidina i temelja bio sef u kojem je ova grupa krila novac ili drogu.

U toj akciji preko milion evra Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovićas Kuma, a obojica su bili vođe zemunskog klana, a obojica su ubijeni koji su bili zakopani u dvorištu njihovog zdanja u Šilerovoj, su nestali sa sumnja se da ih je ukrao jedan političar iz vlasti koja je tada bila aktuelna.

Lokaciju ovog silnog novca znalo samo Zoran Vukojević Vuk, koji je bio svjedok saradnik i Šišratov kum, koji je na kraju zvjerski mučen i spaljen 2006. godine.

On je naime bio šef obezbjeđenja, ali je mučen kako bi otkrio gdje je novac, ali pored toga bio je mučen zbog snimka kaseta na kojima su bili gosti iz svijeta politike i estrade u ovoj mafijaškom zdanju.
Pored toga nije isključeno da je možda još neko znao lokaciju novca, a da bi se otkrilo ko ga je uzeo treeba utvrditi ko je se obogatio nakon te akcije.

Bivšio funkcioner Državne bezbjednosti Srbije je rekao da je u Šilerovoj bilo mnogo skupih slika i zlata.

 

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here