Na vjenčanju decenije” biće 24. novembra, na kojoj će sudbonosno “da” izgovoriti Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić a Ceca jedva čeka i kaže da je ponosna na sanjku.

Mjesecima je to glavna tema u javnosti, a njih dvoje uveliko pripremaju najsavršeniji dan u nihhovom životu

Ceca Ražnatović se oglasila tim povodom i otkrila da organizacija svadbe teče odlično.

Ceca kaže da se oni snalaze odlično sa organizcijom jer su već organizovali Anastasijino punoljetstvo pa Veljkovo tako da ovo za njih kao nije ništa novo. Naglasila je da će naravno biti nešto drugačije.

veljko-i-bogdana4
– Mi smo organizovani odlično, imamo iskustvo sa organizovanjem sličnih stvari, Veljkovo punoljetstvo, pa Anastasijino, tako da za mene ovo nije nešto novo, samo ćemo se potruditi da bude nešto drugačije – rekla je Ceca.

ceca111

Ceca je priznala da je veoma zadovoljna snajkom i kako se uklopila u njenu porodicu, pa otkrila da joj je najbitnije da beba i njena deca budu zdrava.

– Nema tu najintimnijih osjećanja, detalja. Oni žive zajedno dugo već, očekivalo se da se to desi, vjereni su, u ozbiljnoj vezi, planirali su budućnost. Bilo je to jedno prijatno i lijepo iznenađenje za obje porodice, svi smo sretni i radujemo se, samo neka je beba živa i zdrava i moja djeca da su živa i zdrava, to je jedino bitno. Dobiću snahu kakva se samo poželjeti može, potpuno se uklopila sa našom porodicom, oni su sjajni ljudi, ona je iz jedne domaćinske kuće, svi smo srećni, svi smo zadovoljni, to je najbitnije – iskrena je bila pjevačica.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here