Jedno vrijeme o njima se  nije čulo puno toga, kao  da  su ih  zaboravili .  Beckhamovi su  uvijek u centru pažnje medija gdje god da se pojave . Djeci čijem je rođenju svjedočila najšira javnosti, djeca o kojoj smo čuli dosta toga smatrali smo  da njihovi roditelji zaista pretjeruju u ostvarenju njihovih dječjih, a posebno onih materijalnih želja, ali prevarili ste se jer se ispod vela javnosti krije neka druga, mnogo važnija životna priča.

Čini se kako Victoria i David nisu baš toliko “raskalašeni” roditelji koji svojoj djeci dozvoljavaju sve što požele . Doduše, malenoj Harper (5) još uvijek ne mogu toliko toga odoljeti, posebno tata David . Ona je tako slatka pa kada zovne tatu da se sa njom igra sa haljinama, lutkicama i čajankama, on pristane a onda sekundu nakon, obuje tenisice i insistira na igranju – nečega drugog – fudbala”!Dječaci su sada već odrasli , te postaju samostalni.

“Brooklyn ima 18 godina, Cruz 12, Romeo 14, ali se ipak mnogo trude da ih ne razmaze . Nismo to nikada ni činili .Svjesni smo životnih vrijednosti koje djeca trebaju sama da nauče u mladim danima, zato ih odgajamo tako da samostalno steknu radne navike. Treba sami da spoznaju što je u životu važno, da se uvijek trude da pomažu drugima i da znaju da se i sami svojski potrude u ostvarenju želja”, izjavila je njihova majka Victoria . Naime njihov najstariji sin, Brooklyn, već 2 godine radi i to ne neki glamurozan posao – pere posuđe u lokalnom kafiću.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here