Sasvim smo sigurni da na ovim prostorima nema osobe koja ne zna ko je Dragana Mirkovioć i skoro svi su upoznati sa njenom zlatnom karijerom koju ima iza sebe.
Ono što je karakteristično za nju jeste da ona nikada nije bila upletena u neki skandal, nego je svoju karijeru izgradila na osnovu svog talenta i truda.

Ona je više od 20 godina u sretno i bezbrižnom braku sa Tonijem i imaju dvoje djece.

Oni su jako uspješni i poslovni ljudi koji jako puno i vrijedno rade, pa stoga ne čudi i to da sada uživaju u svom luksuzu.

Međutim, malo toga se zna o privatnom ljubavnom životu Dragane Mirković prije Tonija.
Ona je i prije njega imala nekoliko dužih veza, a među njima se posebno ističe ona veza sa estradnim menadžerom Zoran Bašanovićem.

Upoznali su se zahvaljujući poslu, a vrlo brzo su postali par, a pored ljubavne veze oni su bili i poslovni parnteri.

On je u to vrijeme bio njen menadžer i ugovarao joj poslove, a zanimljivo je to da je jednom čak pomenuo da su se vjenčali u Las Vegasu, ali poznato je da ta  vjenčanja tamo nisu legalna.


Nakon veze sa njom Zopran je bio sa Mirom Škorić, ali ta veza nije dugo potrajala, a on je sada oženjen sa Bojanom, sa kojom ima jednu kćerku.

On je sa svojom suprugom imao i jednom loše iskutsvo, te kada su bili u posjeti u Americi, u jednom trežnom centru ih je uhapsila policija pod sumnjom da su počinili zločin teške krađe.

Naime, Dragana Mirković i Zoran više nisu ni u kakvom kontaktu

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here